Uw huis

Interieur

Uw huis is uw rustpunt en dat wilt u graag zo houden. Zeker als u dit gaat veranderen, is het prettig als  u hier zo min mogelijk overlast van ondervindt. Daar zorgen wij voor. En omdat wij huizen zo leuk vinden, zijn wij er zuinig op en willen u graag vertellen over alle mogelijkheden die er zijn in uw interieur. Wilt u een spierwit plafond of toch eindelijk mooie zwarte kozijnen? Een prachtig behang of toch die sprekende Earthcote wand op die saaie muur? Uw nieuwe stukwerk op de wanden en plafonds niet verpesten met een roller en het super strak laten spuiten?

Dit om uiteindelijk te komen tot een prachtig eindresultaat voor een scherpe prijs! Want werk genereert werk voor ons en geld niet.

Vol trots wil ik u daarom ook onze laatste artikelen in de Stijlvol Wonen laten zien om u alvast een sfeerimpressie te geven… Lees meer

 

Exterieur

Uw buitenschilderwerk staat onder invloed van veel weersinvloeden waardoor het belangrijk is het goed te onderhouden. Maar het oog wil natuurlijk ook wat!  Om beiden perfect te combineren, kunnen wij u precies uitleggen wat het beste is voor uw woning.

Wij adviseren altijd de tijd te nemen voor uw schilderwerk. Meestal is het noodzakelijk om het schilderwerk in diverse stappen uit te voeren. Hierdoor worden voor u de kosten gespreid en hebben wij de tijd om het hout te laten drogen en goed onderhoud te kunnen plegen.

Met ons stappenplan heeft u langer plezier van uw schilderwerk en hoeft u het minder vaak te schilderen.

 

WIJ SCHILDEREN OOK ‘S NACHTS, DAT KOST NIKS EXTRA!

We vinden het heerlijk om uw (bedrijfs)pand ‘s nachts onder handen te nemen. We lopen dan niemand voor de voeten, hoeven niet om de dagelijkse gang van zaken heen te schilderen en genieten zo van de rust die de nacht met zich meebrengt. Dat scheelt ook nog eens een hoop tijd: een klus is gemiddeld in 25% minder tijd geklaard dan wanneer het overdag moet gebeuren. Al met al vinden wij het zo prettig werken dat we hebben besloten geen extra kosten te rekenen voor onze nachtelijke uren. Omdat het zoals gezegd ook een stuk sneller gaat, zijn de voordelen voor u ook meteen duidelijk. Vraag een offerte aan en refereer naar de Nachtschilder.

  • Facebook
  • Twitter
  • Add to favorites
  • Email
  • LinkedIn